Program eXploratori

Ateliere

La RoJAM 2.0 17 fiecare zi aduce o nouă provocare, iar călătorii intergalactici vor participa la ateliere din 7 arii diferite pentru a se pregăti temeinic pentru întoarcerea pe Terra. 
Locuitorii fiecărei planete vor avea un traseu diferit de a ajunge la aceste ateliere, însă, până la finalul expediției, cu toți vor avea ocazia să ajungă să descopere toate cele 7 arii. 

Atenție! pentru ariile: Simulatorul Terestru, Cuptorul viitorului, Nebuloasa Oglinzilor și Satul Arhaic e nevoie ca șeful de echipaj (aka liderul însoțitor) să rezerve locurile membrilor săi în aplicația RoJAM 2.0 17 în perioada 24 -  27 iulie 2017.
Pentru fiecare participant liderul va alege 1 activitate/arie din cele în care e nevoie de înscriere în avans. 

Pentru celelalte arii bookingul e automat, se ocupă RoJAM 2.0 17 Crew 🙂

Simulatorul Terestru
participare pe patrulă
>booking required<
STEM
participare individuală
>booking automat<
Cuptorul Viitorului
participare individuală
>booking required<
GDV
participare pe patrulă
>booking automat<
Satul Arhaic
participare individuală
>booking required<
Escapada Urbană
participare pe patrulă
>booking automat<

Sateliți

Explorarea continuă și în afara ariilor cu ateliere de pregătire, iar în galaxia RoJAM 2.0 17 pentru exploratori sunt 6 sateliți gata să ne provoace să schimbăm perspectiva. 

Pentru SatelitE N-FO e nevoie ca liderul însoțitor să rezerve pentru fiecare eXplorator câte 2 ateliere din cele descrise (1 dimineața și 1 după-amiaza). Procedura e identică cu cea de înscriere la ateliere în aplicația RoJAM 2.0 17, iar bookingul e deschis tot în perioada 24-27 iulie 2017.

Vă încurajăm să vizitați și să descoperiți toți sateliții RoJAM 2.0 17.

Iarmarocul Interplanetar
Back to Earth
Universul Interior
Ceainăria
Galactica