Director executiv RoJAM2.0 17

Oportunitate de angajare: Director Executiv RoJAM2.0 17

Ești cercetaș sau doar ai auzit de cercetași? Vrei să te implici mai mult în partea de organizare sau vi cu o experiență bogată și vrei să o împărtășești cu noi?
Căutăm o persoană dinamică, cu spirit de inițiativă, dornică să lucreze și să coordoneze oameni faini! Iar dacă mai ai și experiență în fundraising sau în lucrul cu autoritățile locale, cunoști limba engleză, ești organizat și știi să îți planifici bine activitățile. În acest caz ești persoana potrivită pentru postul de Director Executiv al RoJAM2.0 17.

Descrierea postului:
• Identifică și stabilește contacte în vederea atragerii de fonduri cu posibili sponsori regionali sau locali
• Păstrează comunicarea cu autoritățile locale, altele decât Primăria și Consiliul Local (de exemplu: furnizorul de apă, energie electrică etc.)
• Răspunde direct Responsabilului departamentului Administrativ
• Are domiciliul în Brașov sau împrejurimi (Vulcan, Râșnov, Cristian, Ghimbav)
• Este disponibil pentru a lucra 4 ore pe zi în perioada octombrie 2016 – septembrie 2017
• Poate participa la o întâlnire de lucru în perioada 7 – 9 octombrie 2016.

Dacă te regăsești în rândurile de mai sus, trimite un CV, însoțit de o scrisoare de intenție în care să fie specificate așteptările financiare, pe adresa de email recrutari.rojam@scout.ro până la data de 30.09.2016. O dată trecut de procesul de selecție, ne vom cunoaște în cadrul unui interviu, a cărui dată va fi stabilită de comun acord.

RoJAM 2.0 17 este a doua jamboree a cercetașilor din ultimii 5 ani și este cel mai mare eveniment organizat de Organizația Națională Cercetașii României, care va aduce împreună peste 1500 de tineri cu vârste între 11 și 24 de ani, de pe întreg teritoriul țării. Aflat la cea de-a doua ediție, RoJAM2.0 17 propune un program educațional bazat pe încorporarea descoperirilor științifice și a noilor tenologii în viața de zi cu zi a tinerilor, pe identificarea de soluții pentru dezvoltarea durabilă a comunităților locale, precum și pe încurajarea și promovarea diversității în societatea romanească.

Cercetășia este cea mai mare organizație mondială educativă de tineret. Organizația Națională „Cercetașii României” este parte a acestei organizații mondiale și oferă tinerilor șansa de a se angaja în activități diverse, creează noi oportunități pentru aceștia, încurajează diversitatea și egalitatea, leagă noi prietenii.