Lansarea RoJAM la București Quest

O bucățică din RoJAM 2.0 17 a fost prezentă la București Quest!
Atât eXploratorii, cât și staff-ul BQ2016 s-au strâns în sala în care s-a desfășurat campul, fără să bănuiască ce surpriză îi aștepta. Luminile au fost stinse și a început să ruleze prezentarea Departamentului Internațional. La sfârșit, au fost rostite cuvintele „Schimbă perspectiva!”, iar imediat pe ecran a început să prindă viață Jamboreea din Cristian. Pe măsură ce apăreau corturile și se înălța catargul, sala BQ se umplea de exclamări și încântare. „Wooow! Ce tare!” și „Trebuie neapărat să fim acolo!” s-au auzit din toate colțurile când racheta RoJAM a decolat pentru prima dată pe ecran. Văzând patrula ce se îndrepta spre ceea ce va fi locul de camp în 2017, cu toții am simțit nevoia să strigăm „Gata Oricând!”, căci entuziasmul și nerăbdarea de a fi parte a experienței RoJAM erau împărtășite de fiecare din cei aproximativ 200 de cercetași prezenți.
Și mai mare a fost bucuria când participanții au aflat că pe holul liceului gazdă fusese amplasat un spider cu sigla Jamboreei, dar și multe stickere pe care s-au grăbit să le primească!
La finalul zilei, am plecat cu promisiunea eXploratorilor că vor fi alături de noi la RoJAM 2.0 17, ceea ce ne-a determinat să lucrăm de zece ori mai cu spor. Vă așteptăm și continuați să ne urmăriți, deoarece urmează noi surprize!