[Serial: Hai la RoJAM 2.0 17] Lucia Roberta: „Momentele când stăteam împreună îmi vin mereu în minte”

Continuăm un serial special: experiențele cercetașilor la precedentele jamboree din țară sau din afară. Amintiri de la Săliște? Peripeții prin Japonia, Franța sau Polonia? Le-am adunat pe toate! Următoarea oprire: RoJAM 2.0 17!

Lucia Roberta e lider de castorași la Centrul Local Scout „Sfânta Tereza” din București. A trecut prin experiența RoJAM și nu a uitat nici acum turnul sau momentele petrecute alături de ceilalți cercetași.

”Îmi vin multe amintiri în minte de la RoJAM. Îmi este greu să spun doar una. Hike-ul, olimpiada, atelierele, concertele sau pur și simplu momentele când stăteam împreună. Mi-a placut foarte mult și turnul din centrul campului. Era superb să poți vedea totul de acolo de sus.”, ne povestește Roberta.

Schimbă Perspectiva e motto-ul RoJAM 2.0 17, iar pentru Lucia aceasta înseamnă ”să pot vedea lucrurile și din perspectiva celorlalți. Să am o gandire mai deschisă.”

Trăiește și tu experiența unei Jamboree și înscrie-te acum la RoJam 2.0 17, alături de patrula ta. Nu uita că primele patrule de temerari și exploratori înscrise au reducere de 10%!