Schimbă perspectiva: Să faci lucruri surprinzătoare!

În echipajul nostru sunt zeci de membri în staff și tot atâtea perspective diferite, toate reunindu-se către un singur țel: RoJAM2.0 17. Cine-s oamenii care lucrează zi de zi pentru acest eveniment și care-s poveștile lor? Încercăm aici să ți-i prezentăm săptămânal în câteva cuvinte, astfel încât să-i înțelegi puțin; să-i vezi că sunt oameni normali și în același timp extraordinari… așa, ca toți ceretașii.

Persoana despre care vă vorbim astăzi are o listă vastă de responsabilități în viața de zi cu zi, cu atribuții precum: contabilitate, promovare, planificare de evenimente, recepție, spălat vase, spălat buzi și chiar programare. Ne face să ne minunăm de talentele sale și de faptul că mai are timp și să trăiască.

Ba mai are timp și de cercetași! Se bucură că prietena lui l-a familiarizat cu organizația și în cei 7 ani de când s-a alăturat familiei a fost pe rând, lider de lupișori, de temerari și în final de seniori: „pe principiul că ei oricum se descurcă și fără mine.”

Zice că a fost și la ediția anterioară a RoJAM, unde a simțit că face parte dintr-o comunitate mare care îi împărtășește valorile. Se pare totuși că primul său camp, unde a mers ca voluntar extern, a fost cea mai intensă experiență. #UcenicKamikazeAdministrativ6AmStricatGeneratorul

Una peste alta, Alex But de la Scouts Cluj ne-a impresionat cu spiritul său de inițiativă și ne bucurăm că între administrarea ScoutHouse, lucrul cu seniorii și viața sa personală, a găsit și timp pentru a fi coordonator la 100% SCOUT în Echipa de Programe de la RoJAM2.0 17.