SCHIMBĂ PERSPECTIVA: STAI ÎN CAP ȘI VEZI LUCRURILE CU SUSUL ÎN JOS

În echipajul nostru sunt zeci de membri în staff și tot atâtea perspective diferite, toate reunindu-se către un singur țel: RoJAM2.0 17. Cine-s oamenii care lucrează zi de zi pentru acest eveniment și care-s poveștile lor? Încercăm aici să ți-i prezentăm săptămânal în câteva cuvinte, încât să-i înțelegi puțin; să-i vezi că sunt oameni normali și în același timp extraordinari…așa, ca toți cercetașii.

Suntem siguri că l-ați mai văzut pe la evenimente; de obicei zboară scântei și flăcări în jurul lui…literalmente. Nu, nu e un cataclism natural, e doar personajul poveștii de azi. În fine, acum l-am colectat direct din pauza de somn de la biroul unde lucrează că „inginer computațional” pe simulare de piese auto. Acest cerculeț într-un peisaj de pătrățele, pierdut în lumea corporației, își împarte timpul liber între călătorii, cercetași și proiecte personale. Ba chiar pe alocuri nici nu se mai distinge limita proiectelor personale de cele scout.

Probabil e un efect al deceniului de cercetășie pe care-l are în spate, după un timp devii cercetaș de meserie, cu normă întreagă. Și pentru că mereu mai e ceva de făcut, activează și ca lider de seniori.

Când dați de el la RoJAM, rețineți un pont: e o sursă bună de jocuri, subiecte interesante și povești dintre cele mai aventuroase. Noi am rămas fixați pe poveștile din Roverway 2009, am auzit lucruri despre munți urcați în toiul nopții pe lumină și lecții despre cum e să pierzi un avion. Pentru el însă, cea mai dulce amintire rămâne una despre prieteni, UP și….tort. Se pare că ar fi fost vorba de o surpriză de ziua lui de naștere, urmată de o degustare forțată (tortul face bine la ten).

Acesta este Andrei Brumboiu de la Scouts Cluj. „Brumbi”, cum îl știu majoritatea, este un om sincer și surprinzător, cu un suflet mare (mai mare decât claia sa de păr) și idei dintre cele mai năstrușnice. Suntem convinși că este persoana perfectă care să vă schimbe perspectiva la aria Cuptorul Viitorului în RoJAM2.0 17.