SCHIMBĂ PERSPECTIVA: CREAZĂ-ȚI UN NOU „EU”

În echipajul nostru sunt zeci de membri în staff și tot atâtea perspective diferite, toate reunindu-se către un singur țel: RoJAM2.0 17. Cine-s oamenii care lucrează zi de zi pentru acest eveniment și care-s poveștile lor? Încercăm aici să ți-i prezentăm săptămânal în câteva cuvinte, încât să-i înțelegi puțin; să-i vezi că sunt oameni normali și în același timp extraordinari…așa, ca toți cercetașii.

Azi vorbim despre oameni și pietre. Și dacă vă vine în minte cuvântul fosile, să știți că nu sunteți departe de o bucată de adevăr. Nu de alta dar analizând varietatea de ocupații în rândul membrilor noștri, incluzând avocați, profesori, specialiști PR, fizicieni, ori IT-iști am considerat că mai e loc de oameni cu pregătire diferită, așa că am decis să luăm la bord și un geolog.

În fine, acesta de față nu caută pietre în viața de și cu zi, ci zăcăminte de gaze și țiței. După pietre se uită doar în weekenduri când evadează la munte. Afară de asta, își urmărește îndeaproape patrula de seniori, pe care îi laudă ca fiind oameni tineri, energici și dornici să schimbe lumea în bine (@Patrula Zero, he’s looking at you kid).

Unșpe ani de cercetășie l-au purtat prin multe locuri și evenimente dar primele campuri i-au lăsat cele mai puternice impresii. Își amintește cu entuziasm de campul Saturnalia ținut la Drăgășani, cu ale sale jocuri de noapte, construcții de camp „provocatoare”, ateliere ciudate de cățărat pe lăzi de bere, aruncat m&m, zgâlțait pe buturugă ori tras cu arcul în baloane.

Acesta e Eugen Tudor de la Centrul Universitar București. Acum poate vă imaginați că e alături de noi ca să evalueze zacămintele terenului pe care se desfășoară RoJAM. Nu! Eugen este alături de noi ca să evalueze, să sprijine și să îndrume oameni. Rar veți găsi o persoană mai determinată să susțină tinerii în a găsi proiecte potrivite lor, a îmbrățișa oportunități și a se dezvolta. Așa se face că am contractat serviciile acestui geolog pentru a identifica și a șlefui potențialul oamenilor, lucrând drept responsabil pentru Recrutări în Echipa de Resurse Umane RoJAM 2.0 17.