SCHIMBĂ PERSPECTIVA: FĂ UPGRADE!

În echipajul nostru sunt zeci de membri în staff și tot atâtea perspective diferite, toate reunindu-se către un singur țel: RoJAM. Cine-s oamenii care lucrează zi de zi pentru acest eveniment și care-s poveștile lor? Încercăm aici să ți-i prezentăm săptămânal în câteva cuvinte, încât să-i înțelegi puțin; să-i vezi că sunt oameni normali și în același timp extraordinari…așa, ca toți cercetașii.

Pe un fundal sonor de taste, click-uri și aplauze generate electronic, introducem în discuție personajul zilei. Îl veți distinge ușor în mulțime prin atitiudinea sa ghidușă dar în secret el este un super-erou ale cărui puteri se cuantifică în cod binar. (Un soi de Neo meets Deadpool dar fără Hollywood).

L-am racolat de la biroul său unde își petrece cam 8 ore pe zi dezvoltând software. Nu-i de glumă, face lucrul ăsta cu atât de mare plăcere încât l-am desprins de la birou doar cu promisiunea de a-i da ceva similar de făcut.

În cei 10 ani de cercetășie a trecut prin multe experiențe, printre care vreo 4 ani în care a fost lider de temerari și mai apoi de exploratori. Zilele ăstea și-a găsit roluri mai complexe în organizație, cum ar fi să se ocupe de sistemului informațional ONCR și împlinirea rolului de Executiv al Echipe Naționale de Resurse Umane. Totuși, la sfârșit de zi, tot lider de cercetași e în suflet și își amintește cu drag de oamenii pe care i-a îndrumat în cercetășie.  Chiar ne povestea cum cele mai frumoase amintiri din viața sa viața de cercetaș sunt cele legate de promisiune. Nu a lui, ci a cercetașilor săi.

Afară de abilitățile sale,  Florin Tomozei de la Centrul Local Phoenix Arad ne-a impresionat prin ambiția și dedicarea sa, alături de un anume tip de curaj. Toate acestea îl fac perfect pentru postul de Coordonator al departamentului de IT în cadrul RoJAM 2.0 17, sau cum îi spunem noi : Director of ”InHuman Resources”. Dar mai e ceva. Deși lui îi place să petrecă mult din timpul său alături de calculatoare, Florin este acel gen de persoană care te face să te simți comfortabil în preajma sa, fără să știi exact de ce. Prin asta, și prin toate celelalte atuuri ale sale, ne considerăm norocoși că îl avem la bord.