SCHIMBĂ PERSPECTIVA: ABANDONEAZĂ TOT CE ŞTII ŞI IEŞI COMPLET DIN ZONA TA DE COMFORT

În echipajul nostru sunt zeci de membri în staff și tot atâtea perspective diferite, toate reunindu-se către un singur țel: RoJAM. Cine-s oamenii care lucrează zi de zi pentru acest eveniment și care-s poveștile lor? Încercăm aici să ți-i prezentăm săptămânal în câteva cuvinte, încât să-i înțelegi puțin; să-i vezi că sunt oameni normali și în același timp extraordinari…așa, ca toți cercetașii.

Azi vorbim despre un super-erou, din tipologia realist-modernistă. Puteri speciale: teleportare, bunătate fără limite și umor. Ca orice om de rând deține un job, hobby-uri, o prietenă și în plus, calitatea de a fi aproape omniprezent atunci când e nevoie de o mână de ajutor, o vorbă bună sau o dumă bine plasată pentru destinderea atmosferei.

S-a alăturat cercetașilor de numai doi ani jumătate și deja deține în palmares funcții în echipele naționale de Programe, Resurse Umane și Imagine. Bineînțeles, toate ăstea nu sunt suficiente, mereu mai are puțin loc în program pentru Festivalul Luminii, Bucureşti Quest sau un Camp Național de Lupișori. Puterile sale de teleportare îi mai permit timp și pentru un job în marketing în viața de zi cu zi cât și ocazionala vizită la sală.

Și pentru că astăzi este o zi în care mulți dintre noi se gândesc la iubire, profităm de ocazie să menționăm prietena super-eroului nostru, persoana care l-a vrăjit și l-a adus în rândul cercetașilor (lucru pentru care îi mulțumim pe această cale). Zilele acestea sunt amândoi lideri de lupișori și sunt tare iubiți în haiticurile lor. Ba, super-eroul nostru ne povestea cu drag de Campul Național de Lupișori din 2015 când cei prezenți au aflat întâmplător că e ziua lui și s-a pomenit cu 350 de voci mărunțele cântându-i „La mulți ani”. (pentru referințe viitoare, 29 iulie)

El este G, Super G (a.k.a. Alexandru Grigore) de la Centrul Universitar București, și n-am putea spune câte ar fi de spus despre el într-un singur articol. Poate că super puterea lui de teleportare îl recomandă întradevăr drept Coordonator al Echipei de Fotografie la RoJAM 2.0 17. Totuși mai presus decât abilitatea sa de a prinde un cadru bun, mai presus decât efervescența sa imediat aparentă, adevarata valoare a lui G stă în calitatea sa profund umană, cea care-l face o persoană de încredere și pe placul oricui. Un adevărat suflet de cercetaș.