SCHIMBĂ PERSPECTIVA: DESPRE VIITOR ȘI POSIBILITĂȚI DE ÎNVÂȚARE

În echipajul nostru sunt zeci de membri în staff și tot atâtea perspective diferite, toate reunindu-se către un singur țel: RoJAM. Cine-s oamenii care lucrează zi de zi pentru acest eveniment și care-s poveștile lor? Încercăm aici să ți-i prezentăm săptămânal în câteva cuvinte, încât să-i înțelegi puțin; să-i vezi că sunt oameni normali și în același timp extraordinari…așa, ca toți cercetașii.

Persoana despre care vorbim astăzi are o viață de zi cu zi precum un ceas elvețian: complexă, bine structurată și bineînțeles, frumoasă. Își ocupă zilele cu jobul la care face cercetare de piață, apoi fuge la școală unde e doctorand. Ajunsă acasă își asumă rolul de mamă a unui copilaș de 3 ani și de soție iubitoare. Cumva, peste toate ăstea își mai face loc și de cercetășie – un om cu adevărat ambițios.

După 8 ani în organizație, cercetășia îi aduce în minte o sumedenie de povești nemuritoare. Cea mai mare parte sunt despre oameni deosebiți și locuri speciale pe care le-a cunoscut prin cercetășie și care i-au facut viața mai frumoasă. Ne povestește cu drag cum uneori i se întâmplă să se audă strigată pe stradă de cate un licean entuziasmat care îi sare în brațe. Asta nu e pentru că ar fi vreo persoană publică, ci pentru că în ochii foștilor săi lupișori Akela rămâne mereu o persoană importantă.

Din pacate, zilele acestea a trebuit să renunțe la munca alături de lupișori pentru a-și direcționa tot timpul disponibil către RoJAM 2.0 17, urmând ca abia din toamnă să se întoarcă la haiticul său. O alegere nobilă, demnă de înțelepciunea Akelei, și pentru care îi mulțumim pe această cale.

Dacă nu v-am zis deja destule despre ea, vă mai spunem că Ioana Ianuș de la Centrul Local Dimăncescu din București impresionează prin firea ei calmă și diplomată. Și dată fiind experiența și personalitatea sa, suntem convinși că va fi nu doar un coordonator extraordinar pentru Resurse Umane ci și un mentor de excepție pentru toți oamenii alături de care va lucra.