SCHIMBĂ PERSPECTIVA: DAI TOT CEI AI MAI BUN DIN TINE

În echipajul nostru sunt zeci de membri în staff și tot atâtea perspective diferite, toate reunindu-se către un singur țel: RoJAM2.0 17. Cine-s oamenii care lucrează zi de zi pentru acest eveniment și care-s poveștile lor? Încercăm aici să ți-i prezentăm săptămânal în câteva cuvinte, încât să-i înțelegi puțin; să-i vezi că sunt oameni normali și în același timp extraordinari…așa, ca toți cercetașii.

Azi vă comunicăm cu un avânt deosebit, că doar vorbim de o persoană foarte comunicativă. „Sugar spice and everything nice” nu face dreptate subiectului nostru de astăzi, ar trebui să adaugăm cel puțin un gram de nebunie pentru ca totul să fie corespunzător.

La urma urmei, amestecarea corectă și bine proporționată a ingredientelor este un element esențial pentru cineva care studiază Chimie Alimentară. Dacă nu ne credeți pe noi, vă poate povesti ea despre cum aditivii alimentari și toxicologia alimentară, i-au golit frigiderul. Ba chiar a început să influeneze și frigiderele prietenilor ei… suficient încât să nu mai fie luată la cumpărături. (Dacă țineți la relația cu cipsurile voastre și nu vreți să fiți influențați, aveți grijă să nu vă vadă împreună).

În fine, face asta din drag pentru cei din jur, că doar e cercetaș și nu de puțin timp ci de vreo șase ani. Zilele ăstea ar zice că își ocupă timpul cu senioriatul, dar de fapt plonjează dintr-un proiect în altul. Mai un UP, mai un Festivalul Luminii, mai un RoJAM, fără număr! Timp și bună voință să fie.

De fapt UP17 ar fi fost un moment foarte relevant în viața ei, când s-au întâlnit o mână de oameni faini care ulterior au lucrat împreună la Festivalul Luminii din 2015 și care au ajuns să lucreze împreună și pentru RoJAM. Au apus de mult zilele de eXplorariat, când se distra stând la plantonul de 6-8 dimineața și trezind oameni din somn în camp-urile de vară. Zilele ăstea are mai multe responsabilități dar tot puțin șuie a rămas.

Primul lucru care ne vine în minte când ne gândim la Luiza Bobăilă este că are simțul umorului, unul aparte. Pe deasupra vine mereu cu cele mai năstrușnice și interesante idei… cum ar fi seria asta de articole. Dar mai important de atât, te ascultă, te susține și caută soluții. Iar acolo unde nu reușeste, întreabă pe la alții până apare soluția perfectă. La sfârșit de zi îți zâmbește și te felicită pentru munca ta, ca de la prieten la pieten. Să zicem că reușește să comunice eficient și din suflet, așa cum ar trebui să facă un Coordonator de Comunicare, pentru RoJAM 2.0 17 sau orice alt eveniment.