SCHIMBĂ PERSPECTIVA: PRIN TINE ȘI PRIN CEI DIN JUR

În echipajul nostru sunt zeci de membri în staff și tot atâtea perspective diferite, toate reunindu-se către un singur țel: RoJAM. Cine-s oamenii care lucrează zi de zi pentru acest eveniment și care-s poveștile lor? Încercăm aici să ți-i prezentăm săptămânal în câteva cuvinte, încât să-i înțelegi puțin; să-i vezi că sunt oameni normali și în același timp extraordinari… așa, ca toți cercetașii.

Când pregătești o jamboree și se oferă voluntar o persoană care organizează profesional evenimente pentru un club internațional și care, pe deasupra, are și pregătire în diplomație, știi că stelele sunt de partea ta.

Nu știm cum reușește să-și mai facă timp și de noi între evenimente de top, calatorii de muncă peste hotare și episoadele de cochetare cu televiziunea. Totuși, în ciuda cercurilor selecte prin care se învârte, revine mereu la cercetași cu același drag cu care revii în sânul familiei. Aici schimbă tocurile pe bocanci și se pierde rapid, cu mult entuziasm în treburi și în proiecte.

Cu nouă ani de cercetășie în spate, nici nu e de mirare că se implică cu atâta drag și că a făcut din cercetășie un stil de viață. Dintre numeroasele lucruri pe care le-a făcut în organizație, își amintește cu bucurie de zilele petrecute ca lider de exploratori sau de perioada când a fost redactor (cel mai tânăr redactor!) al revistei Infoscout.

Chiar și în ziua de azi petrece mult timp alături de colegii din centru, fiind prezentă în special în campurile centrului, unde am înțeles că se practică râsul până la febră musculară, plânsul de bucurie și depuneri de promisiune în vârf de munte. Întrebați-o voi ce se petrece acolo.

În fine, când o cunoști pe Manuela Hortolomei de la Centrul Universitar București îi observi imediat alura elegantă și distinsă dar îți rămâne în suflet prin firea ei iute, voiasă și mereu pusă pe treabă; toate calitățile perfecte pentru coordonatorul Galei RoJAM2.0 17.