Schimbă perspectiva: Către locuri și oameni noi

În echipajul nostru sunt zeci de membri în staff și tot atâtea perspective diferite, toate reunindu-se către un singur țel: RoJAM2.0 17. Cine-s oamenii care lucrează zi de zi pentru acest eveniment și care-s poveștile lor? Încercăm aici să ți-i prezentăm săptămânal câteva cuvinte, încât să-i înțelegi puțin; să-i vezi că sunt oameni normali și în același timp extraordinari… așa, ca toți cercetașii.

Pe omul despre care vă povestim acum l-am găsit prin coclaurii juridici, învârtindu-se printre hârtiile și problemele altora, așteptând evadările de weekend săptămână după săptămână.

Bineînțeles, înima îi stă la cercetășie, de vreo 4 ani deja, iar evadarea și-o găsește între patrulele sale de explo. Noi am alege să spunem că e lider, dar el alege să se considere un soi de frate mai mare care încearcă să le facă zilele mai frumoase exploratorilor săi. Aceștia din urmă au însă un alt punct de vedere și în ciuda tuturor termenilor disponibili, aleg să-l strige „Mami”.  Am vrea și noi rețeta asta de succces!  

Îl veți recunoaște la eveniment după zâmbetul blând și tricoul cu o ceapă pe care l-a primit cadou de la patrulele sale. Obiectivul vostru – aflați cumva povestea cepei.

În fine, Robert Ürmösi de la „Cercetașii Marini” Constanța, ne-a impresionat ca om prin modestia sa și ne bucurăm să-l avem alături de noi la RoJAM 2.0 17 în Echipa Administrativă.