Presă

Comunicate de presă

  • 04 august 2017 – 1800 de cercetași au ocupat Cristianul
  • 24 iulie 2017 – 1800 de tineri Schimbă Perspectiva! la RoJAM 2.0 17 – cea de-a șasea jamboree națională a Cercetașilor României
  • 16 aprilie 2016 – Cercetașii schimbă perspectiva la cel mai mare eveniment educațional din 2017 

Acreditare presă

Deoarece este un eveniment dedicat copiilor și tinerilor, acreditarea și verificarea persoanelor adulte prezente în camp este necesară. Rugăm reprezentanții presei să ne trimită datele de identificare și de contact.

Contact

Marian Panait

Manager Relații Externe RoJAM2.0 17 

marian.panait@scout.ro

0720722901

RoJAM 2.0 17

RoJAM 2.0 17 reprezintă celebrarea cercetășiei în România. Timp de 10 zile, 1800 de tineri din toate colțurile țării, dar și din afara acesteia își vor construi un oraș propriu în mijlocul naturii, la Cristian, în județul Brașov și vor învăța unii de la alții să trăiască împreună și să construiască o lume mai bună.

Având ca motto „Schimbă perspectiva!”, RoJAM propune un program educațional bazat pe încorporarea descoperirilor științifice și a noilor tehnologii în viața de zi cu zi a tinerilor, pe identificarea de soluții pentru dezvoltarea durabilă a comunităților locale, precum și pe încurajarea și promovarea diversității în societatea românească.

Organizația Națională Cercetașii României

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” (www.scout.ro) este cea mai veche mișcare de tineret din România, cu aproximativ 5000 de membri activi în peste 80 de comunități locale. Cercetășia este un model educațional de formare continuă având ca scop dezvoltarea de indivizi responsabili și implicați în comunitățile din care fac parte.

Organizaţia Națională „Cercetașii României” este  membră cu drepturi depline a Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout (www.scout.org) ce numără în prezent peste de 40 de milioane membri activi în 224 de ţări şi teritorii, fiind cea mai mare mișcare de tineret din lume.