[PROGRAM] REÎNTOARCEREA PE TERRA

La RoJAM2.0 17 fiecare pământean are o pereche de “Raghete” în picioare, pe care le folosește atunci când are de zburat într-un loc din Cosmos. În fiecare zi ei vor exploara diferite locuri în care se vor întâlni cu ființele inteligente care trăiesc în acele lumi bizare și care știu cum să viețuiască în armonie cu tot ce-i înconjoară. Aceste ființe îi vor învăță pe pământeni cum să viețuiască pe vechea lor planetă care acum este în refacere. În fiecare zi de joi, echipa spaţială face transmisiuni de la zeci de mii de ani lumină.

Întrucât ființele înțelepte din univers sunt într-atât de înțelepte precum le sugerează numele, s-au gândit încă de dinaintea începerii călătoriei prin univers a exploatatorilor pământeni la finalizarea ei. Astfel, după ce vor fi acumulat suficiente cunoștințe din fiecare colțișor al galaxiei, vor fi trimiși înapoi pe micuța lor planetă albastră pentru a o recoloniza.

Fiecare grup de eXploratori va lua astfel în primire un anumit tărâm cu scopul de al readuce la viață. În urma călătoriei, fiecare pământean va poseda suficiente informații cât să poată deveni cercetător într-un anumit domeniu extrem de necesar pe Pământ.

De la dezvoltarea tehnologiei la explorarea împrejurimilor, negoț și până la diplomație, fiecare grup de cercetători va trebui să se asigure că teritoriul lor prosperă și se dezvoltă în armonie cu teritoriile învecinate. Astfel, locuitorii nou formatelor teritorii se vor îndrepta cu pași rapizi de raghete spre scopul lor final și anume a creea cea mai dezvoltată civilizație și o lume mai buna pentru toți în fiecare zi.