[PROGRAM] TABĂRA RISCANTĂ

La RoJAM2.0 17 fiecare pământean are o pereche de “Raghete” în picioare, pe care le folosește atunci când are de zburat într-un loc din Cosmos. În fiecare zi ei vor exploara diferite locuri în care se vor întâlni cu ființele inteligente care trăiesc în acele lumi bizare și care știu cum să viețuiască în armonie cu tot ce-i înconjoară. Aceste ființe îi vor învăță pe pământeni cum să viețuiască pe vechea lor planetă care acum este în refacere. În fiecare zi de joi, echipa spaţială face transmisiuni de la zeci de mii de ani lumină.

În necunoscutul unei galaxii, temerarii trebuie să dovedească că își pot întrece propriile limite și că pot să se adapteze la cadrul extra-terestru neîmblânzit.

Pentru asta vor ajunge în TRACK, un sistem planetar care orbitează nesigur în jurul unei găuri negre. Pe planetele din acest sistem gravitaţia este într-o continuă schimbare şi din cauza aceasta relieful este marcat de numeroşi munţi abrupţi care îşi schimbă des forma.

TRACK = Tabăra Riscantă de Antrenament a Călătorilor Kosmici

Din cauza variaţiilor mari de gravitate locuitorii acestei planete, numiţi Trackerri, sunt învăţaţi de mici să se adapteze în permanenţă în timp ce folosesc diferite echipamente speciale de călătorit pe suprafaţa extrem de accidentată a planetelor. Aceştia sunt nişte oameni sobri care cunosc că orice mişcare greşită pe planeta lor poate să se încheie tragic, aşa că nu vă aşteptaţi la prea multe glume. Pământenii se află în bune relaţii cu ei şi din vremuri de demult Trackerri ne învaţă să ne descurcăm în orice situaţii şi să ne depăşim limitele cu încredere şi în siguranţă pentru a putea călători în întregul univers.

Fiinţele inteligente care vă vor ghida pe această planetă sunt coordonate de Dani Pop.