Ai stofă de superstar? Hai în RoJAM Band! [DDL: 31 decembrie 2016]

Victor Hugo ne-a lăsat scris că muzica exprimă ceea ce nu se poate spune în cuvinte, iar în campurile de cercetași bucuria e atât de mare încât deseori recurgem la cântece pentru a ne exprima emoțiile. Cine a trăit măcar o noapte la focul de tabără, în cântece de chitară, știe la ce ne referim.

La RoJAM 2.0 17 vom cânta mult și frumos, dar nu numai la focul de tabără. Vom avea spectacole și concerte, iar o parte din momentele artistice ar putea fi susținute chiar de voi.

Lansăm înscrierile pentru RoJAM Band, un proiect dedicat tuturor celor pentru care muzica reprezintă un talent și un stil de viață. Te pricepi cu chitara sau cu alt instrument muzical? Crezi că ai voce frumoasă și îți dorești să ajungi pe scena RoJAM2.0 17? Atunci hai în echipa RoJAM Band.

Proiectul se adresează tuturor eXploratorilor și seniorilor cu vârste între 14-24 de ani și ne dorim să fie începutul unei trupe de cercetași de mare succes. De coordonarea RoJAM Band se va ocupa Nicu Romaniuc, șef de CL „Cetatea Nordului” și un edu-tainer cu experiență în domeniul artistic/al muzicii.

Cei care vor intra în trupă vor avea parte de 1-2 întâlniri live cu Nicu și cu ceilalți membri ai trupei, dar și de întâlniri periodice pe Skype pentru a stabili piesele și pentru a repeta (pe lângă asta se adaugă pregătirea individuală pentru părțile ce îi revin). În camp, vor participa la program la fel cu toți ceilalți participanți și vor avea unele momente (1-2 jumătăți de zi) când vor repeta cu trupa pentru ceremonii.

Taxa de camp rămâne aceeași ca și pentru participanții obișnuiți și se înscriu normal, de către liderul însoțitor, împreună cu patrula (individual dacă sunt seniori).

Încarcă un filmuleț cu tine cântând pe YouTube și completează formularul de mai jos până în 31 decembrie 2016.

Vă așteptăm să ne încântați cu muzica voastră! 🙂