Concurs: RoJAM2.0 17 într-un timbru

În anul 2015, pe când toată atenția și energia Cercetașilor era îndreptată spre Festivalul Luminii, ne-am împrietenit cu o mână de oameni de la Romfilatelia. Ne-am bucurat enorm când am descoperit că nu eram singurii care încercam să aducem zâmbete pe buzele oamenilor și să îi ajutăm să Redescopere Frumusețea Lucrurilor Mărunte.

Un an mai târziu, lucrăm la fel de bine împreună doar că de data aceasta o facem puțin mai diferit – anunțând un concurs!

 

Concurs de Machetare

Romfilatelia, societate specializată în emiterea și comercializarea timbrelor și efectelor poștale românești, organizează un concurs de realizare a machetelor grafice pentru timbrele anului 2017.

Criterii de eligibilitate

  • Concurs deschis artiștilor plastici, arhitecților, studenților facultăților de specialitate, cu prezentarea portofoliului de lucrări
  • Candidații vor prezenta lucrările originale sau copyright-ul pentru imaginile care nu le aparțin

Modalitatea de participare

Candidații vor depune o cerere de înscriere prin poștă, fax, e-mail sau direct la sediul Romfilatelia, în urma căreia vor primi:

  • regulamentul de participare la concurs
  • lista emisiunilor filatelice pentru anul 2017
  • datele tehnice aferente

Temele abordate

Timbrele anului 2017 sunt selectate pe diverse tematici precum natura, plante și flori, orașe, civilizații. Avem bucuria ca și RoJAM2.0 17 să fie pe aceasta listă fiind cel mai mare eveniment de educație non-formală a anului 2017.

Perioada de înscriere: 24-28 octombrie 2016 (data poștei)

Data limită de prezentare a machetelor: 12 decembrie 2016 (data poștei)

Adresa Romfilatelia

Str. Fabrica de chibrituri, nr. 28,  cod poștal 050183, sector 5, București,

Tel. 021 336 93 66, Fax. 021 337 24 48

marilena.onea@romfilatelia.ro    office@romfilatelia.ro

 

*Pentru a primi toate detaliile legate de concurs (tematici, dimensiunile timbrelor, etc.) este necesar să trimiteți intenția de participare în format scris prin fax, e-mail sau direct la sediul Romfilatelia.