O zi schimbătoare de perspectivă: Vizitează RoJAM!

Salut!

Cum e vara ta? Vara noastră de cercetași e epică! Nu de alta, dar luăm parte la RoJAM 2.0 17, cel mai mare eveniment românesc de educație non-formală pentru tineret din anul acesta! Sună cam neclar și plicticos în formularea asta? Urmărește-mă câteva rânduri cât îți elaborez:

RoJAM este o jamboree, care conform DEX înseamnă o reuniune în tabără a unor organizații de cercetași. Aceasta este definiția cea mai obiectivă pentru jamborea cercetașilor români – RoJAM 2.0 17.

Bine, bine, dar ce se întâmplă acolo? – asta te gândești, nu? De pe data de 4 august se adună în comuna Cristian, județul Brașov, aproximativ 1800 de oameni, care în prima fază își vor ridica corturile în campul pregătit în prealabil. În următoarele 10 zile de după asta ei vor trece prin tot felul de activități acoperind o multitudine de arii: de la cățărat la tiroliană, hike prin Piatra Craiului, dans, ateliere de ecologie, ateliere de robotică, ateliere de fierărit ori de arhitectură, ateliere de gaming, actorie, antreprenoriat și câte, și mai câte. Un adevărat maraton de experiențe, totul sub deviza „Schimbă perspectiva!”.

Așa că, să nu te surprindă dacă nu vezi picior de cercetaș pe la tine pe acasă în perioada 4-15 august. Dacă ți se face dor de prietenii tăi cercetași, sau și mai bine, dacă vrei să vezi cum arată o zi dintr-un asemenea eveniment și cum e viața în camp, te așteptăm în vizită!

Accesul se face în intervalul 9.00-22 .00, exact cât să prinzi și o chităreală în jurul focului.

Te-ai hotărât? Vii să ne vizitezi? Dacă da, conteactează-ne la secretariat.rojam@scout.ro pentru detalii exacte.

Cu drag,

Un cercetaș