10 motive pentru care să te înscrii acum cu patrula ta la RoJAM 2.0 17

Am dat drumul la înscrierile pentru RoJAM 2.0 17. Încă nu te-ai înscris? Iată câteva motive ca să o faci cât mai repede:

1. Plătești mult mai puțin! Dacă te înscrii până pe 31 decembrie, totul va costa cu 100 de lei mai puțin decât dacă amâni înscrierea până în vara viitoare.

2. Îți poți structura plata în trei rate, astfel încât suma pe care o plătești îți va fi mult mai accesibilă. Spre exemplu, dacă te înscri ca eXplo sau temerar, vei plăti 180 lei acum, 135 lei până pe 15 martie 2017 și alți 135 lei până pe 15 iunie 2017. Timp suficient pentru a strânge banii.

3. Vei ști din timp ce vei face vara viitoare în perioada 4-15 august și îți vei putea organiza vacanța în funcție de acest lucru.

4. Îți oferim cea mai plăcută experiență de înscriere la un eveniment cercetășesc. Am creat special o aplicație, astfel că întregul proces să fie cât mai simplu și distractiv.

5. Scapi de o grijă și te poți concentra de pe acum cum va arăta bagajul tău. Nu uita și de tricoul special al Jamboreei.

rojam

6. Te pregătești din timp la Schimbarea Perspectivei, alături de noi.

7. Știm că veți fi nerăbdători! Și noi suntem. O mare parte din farmecul unui eveniment cercetășesc constă în emoțiile generate de așteptarea acestuia. Începe și tu să simți emoțiile. AMR 315 zile, iar timpul se scurge în timer-ul de pe prima pagină. Verifică-l și tu.

8. Vei cunoaște sute de cercetași din toată țara, dar și câteva zeci de cercetași din străinătate. Dacă îți place să fii gazdă, nu uita că, o dată înscrierea rezolvată, poți accesa și tu programul Home Hospitality. Vei primi cercetași din străinătate la tine acasă, iar apoi vei veni cu ei la RoJAM 2.0 17. Mai multe detalii aici.

9. Dacă centrul tău nu are deja unul, te poți înscrie ca Ambasador RoJAM 2.0 17. Vei fi primul care va afla noutățile despre Jamboree și le vei transmite celorlalți cercetași. De asemenea, vei beneficia de un program de formare în domeniul comunicării și promovării imaginii cercetășiei în mediul intern și extern.

10. … și desigur, nu uitați: we always have delicious cookies. 🙂